Susreti s građanima

By 0 Comment

Pametno-bener-320x100

 

NEDJELJA, 11. rujna 2016:

Doček izbornih rezultata stranka Pametno ZA GRAD u Zagrebu, gdje će s vama biti Ivica Puljak, prvi na listi u 1. izbornoj jedinici i Splitu, gdje će s vama biti Marijana Puljak, prva na listi u 10. izbornoj jedinici, od 18 sati:

Zagreb / The Movie Pub, Savska 141

Split / caffe bar Vertigo, A. G. Matoša 29

 

PETAK, 9. rujna 2016.:

Danas se družimo s vama na trgovima i ulicama cijele Hrvatske, cijeli dan. Budite s nama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Varaždinu, Osijeku, Zadru, Dubrovniku, Šibeniku, Čakovcu, Daruvaru….

Hvala vam za svu dosadašnju podršku i u nedjelju #SamoPametno!

Dan završavamo predizbornim tulumom Pametno Za grad u Splitu, u kavani Bellevue u 20 sati. Dobrodošli ste!

 

ČETVRTAK 8. rujna 2016:

Družimo se s vama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Križevcima…

U Osijeku je organizirana panel diskusija s temom „Je li kultura katalizator razvoja?“ Cilj je ukazati na primjere dobre prakse koji dokazuju kako se od ideje, kroz sinergiju obrazovanja, kulture, IT-a, poduzetništva i turizma, realiziraju poslovni planovi. Kako kulturni poduzetnici prepoznaju tržišne prilike i zašto ulažu kapital u realizaciju poslovnih prilika? Što za kulturu znače programi Europske unije? Zašto je bitna međusektorska suradnja? Koje su dječje bolesti kulturnih poduzetnika početnika? Gdje se nalaze nove prilike? Dođite, poslušajte.

Dan završavamo predizbornim tulumom Pametno Za Grad u Zagrebu, Movie pub u 20 sati  🙂

Split / Marmontova ulica u 10 sati

Zadar / Narodni trg u 10 sati

Križevci / Trg J.J. Strossmayera u 10 sati

Bjelovar / Korzo u 12:30 sati

Daruvar / Trg kralja Tomislava u 15 sati

Osijek / Peppermint, Vrt Jagode Truhelke 3 u 19 sati

Zagreb / Movie pub u 20 sati

 

SRIJEDA 7. rujna 2016:

U Zagrebu u 10 sati, ispred caffe bara PIF, Preradovićeva 4, potpredsjednica stranke Maja Vehovec i akademik Vlatko Silobrčić, oboje kandidati stranke Pametno na listi u 1. izbornoj jedinici, predstavit će kako Pametno može ukloniti prepreke u poduzetništvu, zašto se moraju spojiti znanost i gospodarstvo te kako pomoći blokiranima.

Istog dana, na druženju u Rijeci u 11 sati, na Korzu, Saša Zelenika, kandidat stranke Pametno i prvi na listi u 8. izbornoj jedinici osvrnut će se na stanje u znanosti, posebice na području Rijeke te kako je Pametno u svom programu upravo znanost i obrazovanje postavilo kao glavne pokretače ekonomskog razvoja i društvenog napretka.

Zagreb / Preradovićeva 4 u 10 sati

Rijeka / Korzo u 11 sati

 

UTORAK, 6. rujna 2016:

Ponovno smo u Rijeci, u prostorijama MO Drenova predstavljamo program i kandidate Pametno stanovnicima tog dijela Rijeke i svim zainteresiranima.

U Šibeniku se družimo s građanima na Trgu kralja Držislava u 12 sati.

Šibenik / Trg kralja Držislava u 12 sati

Rijeka / MO Drenova u 18 sati

 

PONEDJELJAK, 5. rujna 2016:

U Sinju u 11 sati, na Trgu kralja Tomislava, kandidatkinja stranke Natalija Rajčić predstavit će vam program i ostale kandidate stranke u 9. izbornoj jedinici.

Također u 11 sati, ispred zgrade Županijskog suda u Splitu, kraj kipa ‘Božica pravde’, predsjednica stranke Marijana Puljak osvrnut će se na Zakonu o sportu i predstaviti što Pametno poduzima za rješavanje trenutne situacije.

Istog dana družimo se s građanima i u Rijeci.

Split / ispred zgrade Županijskog suda u 11 sati

Sinj / Trg kralja Tomislava u 11 sati

Rijeka / Korzo u 18 sati

 

NEDJELJA, 4. rujna 2016:

U Koprivnici predstavljamo program stranke za predstojeće parlamentarne izbore i svoje kandidate u 2. izbornoj jedinici, u 11 sati, kod paviljona u Gradskom parku. Tajnik stranke Pametno Ivica Puljak predstavit će kandidate s liste stranaka Pametno i Za grad za 2. izbornu jedinicu te će iznijeti mjere kojima će stranka Pametno učiniti obrazovni sustav efikasnim i suvremenim. Prvi na kandidacijskoj listi stranaka Pametno i Za Grad u 2. izbornoj jedinici, Ivan Križić osvrnut će se na probleme u provedbi projekata energetske učinkovitosti.

Istoga dana u 19 sati, u Vatrogasnom domu u Makarskoj predsjednica stranke Marijana Puljak i kandidatkinja iz Makarske, Ivana Gabrić predstavit će građanima program stranke i ostale kandidate na listi u 10. izbornoj jedinici.

Korivnica / gradski park u 11 sati

Đurđevac / Trg sv. Jurja u 14 sati

Makarska / Vatrogasni dom u 19 sati

 

SUBOTA, 3. rujna 2016:

Pridružite nam se na tribini „Prepreke u poduzetništvu – transformacija“, u subotu 3. rujna u 11 sati, u Europskom domu, u Jurišićevoj ulici 1 u Zagrebu. Dekan Visokog učilišta Algebra dr. sc. Mislav Balković, te poduzetnici Dražen Oreščanin, Marko Kovač i Kristina Ercegović govorit će o problemima u poduzetništvu, izazovima pred razvojem poslovanja u inozemstvu, percepciji poslovanja te o poduzetništvu i obrazovanju. Koautor programa stranke Pametno, Daniel Hinšt predstavit će mjere za jeftinije i jednostavnije poslovanje. Nakon kratkih izlaganja predviđena je diskusija.

U Splitu ćemo predstaviti listu za 11. izbornu jedinicu. Sudjeluju Marijana Puljak, predsjednica Pametno, Julija Vuka Regner, kandidatkinja s liste za dijasporu i ostali članovi stranke.

Istog dana družimo se s građanima u Crikvenici, Osijeku i Vinkovcima.

Crikvenica / gradska tržnica u 9 sati

Osijek / Trg slobode u 10 sati

Vikovci / gradska tržnica u 9 sati

Split / Marmontova ulica u 10 sati

Zagreb / Ruropski dom u 11 sati

Rijeka / Korzo u 10 sati

 

PETAK, 2. rujna 2016:

U petak, 2. rujna predstavljamo osnivanje ogranka u Dubrovniku. Pozivamo vas da nam se pridružite, u 11 sati, na vidikovcu kod Parka Orsula (spoj Ulice kralja Petra Krešimira IV i Jadranske magistrale). Predsjednica stranke Marijana Puljak s kandidatima u 10. izbornoj jedinici, predstavit će program stranke s naglaskom na reformu javne uprave i lokalne samouprave te kako onda učinkovitija administracija može bolje rješavati svakodnevne probleme Dubrovčana, poput onih prometnih.

Istovremeno ćemo se družiti i s građanima Splita, u Ulici Ruđera Boškovića.

Dubrovnik / vidikova iznad parka Orsula u 11 sati

Split / Ulica Ruđera Boškovića u 10 sati

 

ČETVRTAK, 1. rujna 2016:

Rijeka / Cukarikafe u 19 sati: Razgovor o obrazovanju

Osijek / Peppermint caffe bar u 18 sati: Građansko društvo u digitalnom okruženju (predavanje dr. sc. Ninoslav Novaka, kandidata liste Pametno Za grad u 4. izbornoj jedinici).

 

SRIJEDA, 31. kolovoza 2016:

CISEX tribina Zagreb – sudjeluje Marijana Puljak, predsjadnica Pametnp

 

UTORAK, 30. kolovoza 2016:

U Splitu organiziramo tribinu ‘Splite, je li dosta?’. Pozivamo vas da nam se pridružite u utorak, 30. kolovoza u 19 sati, u Kinoteci ‘Zlatna vrata’, u Ulici kralja Tomislava 20.
Predsjednica stranke Marijana Puljak i kandidati stranke Pametno u 10. izbornoj jedinici predstavit će građanima Splita program stranke i listu kandidata.

FB događaj: Splite, je li dosta?

 

PONEDJELJAK, 29. kolovoza 2016: 

u ponedjeljak u Rijeci predstavljamo Pametno kulturnu politiku. Pozivamo vas da nam se pridružite u 11 sati,  na Korzu. Predsjednica stranke Marijana Puljak i prvi na listi stranke Pametno u 8. izbornoj jedinici Saša Zelenika predstavit će kulturnu politiku stranke Pametno te se osvrnuti na odbijanje ministra kulture u Vladi u ostavci, Zlatka Hasanbegovića da imenuje Davora Blaževića za intendanta riječkog HNK.
Druženje, prezentacija programa i kandidata za građane nastavit će se u 17 sati, Kod Zajca, Verdijeva 7a.

Istog dana organizirano je i druženje s građanima u Zadru, od 10 sati.

RIJEKA / Korzo u 11 sati

/ Kod Zajca, Verdijeva 7a, u 17 sati

ZADAR / Nardoni trg u 10 sati

ĐURĐEVAC / Centar u 13 sati

 

NEDJELJA, 28. kolovoza 2016:

Predstavljanje kandidata i programa stranke Pametno u Splitu, 10. izborna jedinica i Zagrebu, 7. izborna jedinica. U Splitu će se javnosti i medijima obratiti Marijana Puljak, predsjednica stranke i 1. na listi za 10. izbornu jedinicu, u Zagrebu Nina Antičić, 1. na listi u 7. izbornoj jedinici te tajnik stranke Pametno, Ivica Puljak.

Istoga dana druženje s građanima bit će u Rijeci i Kaštelima.

Rijeka / Korzo u 10 sati

Zagreb/ Teatro bar, tržnica Jarun u 10 sati

Split / caffe bar Fro, Riva u 11 sati

Kaštel Stari / Brce u 19.30 sati

 

SUBOTA, 27. kolovoza 2016:

Predsjednica stranke Marijana Puljak predstavit će, u Zadru na Narodnom trgu, kandidate stranke Pametno u 9. izbornoj jedinici i program stranke Pametno s naglaskom na trogodišnje projekcije proračuna, a prva na listi u 9. izbornoj jedinici Natalija Rajčić pojasnit će kako će stranka Pametno unaprijediti socijalnu politiku.

Istovremeno će se kandidati i članovi stranke Pametno družiti s građanima u Rijeci, Zagrebu i Koprivnici.

Zadar / Narodni trg u 10 sati

Rijeka / Korzo u 10 sati

Koprivnica / Renesansni sajam u 10 sati

Zagreb / Gost&ona u 11 sati

 

PETAK, 26. kolovoza 2016:

Druženje s građanima i predstavljanje kandidata 5. izborne jedinice  u Vinkovcima u 18 sati, dok će istoga dana, u 10. izbornoj jedinici, grad Hvar posjetiti predsjednica Pametno, Marijana Puljak.

Vinkovci / kavana Aurelia u 18 sati

Hvar / Gradska lođa u 19 sati

 

ČETVRTAK, 25. kolovoza 2016:

Predstavljanje kandidata 4. izborne jedinice i programa stranke u Osijeku. Sudjeluju Mislav Matišić, 1. na listi u 3. izbornoj jedinici, Ivica Puljak, tajnik Pametno i Marijana Puljak, predsjednica stranke. Prvi put ćemo javnosti predstaviti i karte prema prijedlogu novog administrativno-teritorijalnog ustroja Hrvatske s pet regija i 123 urbana centra. Poslije službenog dijela, slijedi druženje i razgovor s građanima.

Osijek / ispred III. Prirodoslovno-matematičke gimnazije, u Ulici Kamila Firingera 14 (Tvrđa) u 11 sati

Gradska četvrt Gornji grad u 18 sati

Tvrdja, Regionalna vinoteka u 20h

 

SRIJEDA 24. kolovoza 2016:

Predstavljanje kandidata 3. izborne jedinice i programa stranke u Čakovcu i Varaždinu. Sudjeluju Dario Carev, 1. na listi u 3. izbornoj jedinici i Ivica Puljak, tajnik Pametno. Poslušajte zašto želimo učenike i studente staviti u prvi plan reforme obrazovanja.

Čakovec / Ulica Matice Hrvatske u 10 h

Varaždin / Korzo u 12 sati

Razgovori s građanima:

Šibenik / Trg Pavla Šubića, riva u 17 sati.

 

UTORAK 23. kolovoza 2016:

Predstavlajnje kandidata 1. izborne jednice i konferencija za medije u Zagrebu – predstavljanje trogodišnjeg državnog proračuna.

Preradovićeva 39, Zagreb u 10:30 sati.

 

PONEDJELJAK 22. kolovoza 2016:

Predstavljanje kandidata i programa stranke Pametno u 8. izbornoj jedinici, na Krku i u Rijeci.

Na Krku će se u 14 sati, u velikoj gradskog vijećnici, predstaviti izborni program i kandidate s liste Pametno Za grad u 8. izbornoj jedinici. Osnovna tema je reforma lokalne i područne (samo)uprave o čemu će govoriti kandidatkinja Andrea Milić, tajnik Pametno Ivica Puljak te predsjednik ogranka Rijeka i 1. na listi u 8. izbornoj jedinici Saša Zelenika.

Istog dana u 18 sati u Rijeci, u dvorani Zamet, organizira se tribina na temu znanost, povezivanje s gospodarstvom i razvojem pametnih specijalizacija. Sudjeluju Ivica Puljak, Damir Radulić, Branka Stanković Dumenčić  i Saša Zelenika.