Pametno i u Velikoj Gorici

Zagreb, 12. prosinca 2018. – Na Osnivačkoj skupštini, održanoj 6. prosinca 2018. godine, osnovan je novi ogranak stranke Pametno, u Velikoj Gorici. Sukladno najavama i odgovornoj politici koju zagovara i živi, Pametno nastavlja s gradnjom strukture stranke na području cijele Hrvatske. Cilj je, kako na razini države, tako i lokalno, u Velikoj Gorici, nuditi i ostvarivati pametna rješenja.   

- Radit ćemo za dobrobit cijele zajednice i svih građana Velike Gorice, bez iznimke i povlaštenja. Ovo je važan korak za nas i naše sugrađane jer cijeloj Hrvatskoj hitno trebaju promjene. Želimo živjeti u društvu jednakih mogućnosti za sve, u društvu koje je uređeno, a istovremeno moderno, otvoreno i tolerantno, u Hrvatskoj u kojoj mladi žele ostati – poručili su članovi novoosnovanog Ogranka. 

Na čelo ogranka Pametno Velika Gorica izabran je predsjednik Mario Šantek. Ostali izabrani članovi Predsjedništva su Lorena Meštrović, Filip Božić i Marko Božurić dok je za tajnika izabran Stjepan Zlodi.

Velika Gorica kao grad s izvrsnim položajem i brojnim potencijalima oduvijek je cijenio proaktivan pristup, ali do sada građani nisu imali političku opciju koja bi ih mogla predstavljati. Sada imaju priliku podržati Pametno i aktivno se uključiti u podizanje kvalitete života u svom gradu. Ovim činom Pametno nastavlja širiti nacionalnu priču i dokazivati kako politika doista može biti drugačija