Pametno i Za grad u svim izbornim jedinicama

×

Poruka greške

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/marijana/public_html/pametno/includes/file.phar.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6618 od /home/marijana/public_html/pametno/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6618 od /home/marijana/public_html/pametno/includes/common.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type int u element_children() (red 6618 od /home/marijana/public_html/pametno/includes/common.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters u drupal_get_feeds() (red 394 od /home/marijana/public_html/pametno/includes/common.inc).

KOALICIJA ZA GRAĐANSKU I MODERNU HRVATSKU

Na kandidacijskim listama je dosta mladih, učitelja i nastavnika, znanstvenika, poduzetnika, poznatih ICT stručnjaka, dobitnik nagrade Ponos Hrvatske..., a na listama je i gotovo 50 posto žena.

Zagreb, 13. kolovoza 2016. – Stranke Pametno i Za grad predale su danas svoju liste za sve izborne jedinice na predstojećim, izvanrednim parlamentarnim izborima. Na kandidacijskim listama je dosta mladih, učitelja i nastavnika, znanstvenika, poduzetnika, poznatih ICT stručnjaka, dobitnik nagrade Ponos Hrvatske, predstavnici akademske zajednice, LGBT+ osoba…, na listama je i 48 posto žena, a u sedam izbornih jedinica ih je polovica. Svi oni žele doprinijeti razvoju Hrvatske u modernu, građansku, tolerantnu državu, bez korupcije i klijentelizma, istaknuli su danas predstavnici obje stranke.

– Pametno je stranka osnovana u kolovozu prošle godine i zbog sve veće podrške građanima odlučili smo na ove izbore izaći u svim izbornim jedinicama. Odgovorili smo na pozive građana, sve nas više ljudi prepoznaje kao jedinu ozbiljnu stranku i građani će sad imati priliku glasati za Pametno u cijeloj Hrvatskoj. Stranka smo s ozbiljnim programom, bez lažnih i praznih obećanja i to su građani prepoznali, a sad će se moći uvjeriti i da su takvi i kandidati na našim listama – istaknula je Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno. U koaliciji sa strankom Za grad očekuju uspjeh na izborima i da će građani reći dosta potrošenim političkim pričama i biranju manjeg zla.

– Dosta nam je nepoštivanja ljudskih prava, scena kojih smo se nagledali proteklih mjeseci, korupcije na svim razinama… mislimo da je sazrelo vrijeme da građani shvate da nisu svi političari isti i da daju glas novima i drugačijima – rekao je Igor Hrustić iz stranke Za grad.

Na prvim mjestima koalicije nalaze se: u 1. izbornoj jedinici Ivica Puljak, u 2. izbornoj jedinici Ivan Križić, u 3. izbornoj jedinici Dario Carev, u 4. izbornoj jedinici Mislav Matišić, u 5. izbornoj jedinici Tomislav Krpan, u 6. izbornoj jedinici Sandro Salopek, u 7. izbornoj jedinici Nina Antičić, u 8. izbornoj jedinici Saša Zelenika, u 9. izbornoj jedinici Natalija Rajčić, u 10. izbornoj jedinici Marijana Puljak, u 11. izbornoj jedinici Jerko Markovina.