Vrhunac licemjerja u Saboru

Split/Zagreb, 4. svibnja 2017. – Politička, a samim tim i ekonomska i svaka druga situacija u Hrvatskoj je svakoga dana sve gora, zahvaljujući neodgovornoj politici kakvu gledamo već više od 25 godina. Danas u Saboru smo svjedočili vrhuncu političke trgovine i uskih stranačkih interesa. Još jednom je fokus na pojedincima i strankama, umjesto na nužnim reformama, pa nije nikakvo čudo što sve više naših građana bježi iz Hrvatske.

- Vrhunac licemjerja je današnja slika iz Sabora, temeljem koje je jasno da niti jednom zastupniku tamo nije stalo ni do građana, ni do razvoja zemlje, ni do borbe za bolje sutra naše djece… Cijela se politika ovih dana svela na brojanje ruku i vlastite interese. Opet se dokazuje da smo u pravu kad kažemo da je jedino stranka Pametno garancija zaokreta cjelokupne politike i drugačijih političara. Na žalost, potvrdila se i opet poruka iz naše prošle kampanje – Hoćemo građansko društvo, a ne leteći cirkus. Po svemu sudeći, nećemo uopće morati mijenjati slogane ni poruke iz prošle kampanje za parlamentarne izbore, sve su i dalje na snazi za potencijalne nove izbore – rekla je Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno, nakon današnjeg glasanja u Saboru.

U stranci Pametno su uvjereni da su svi dosadašnji političari građanima ubili svaku nadu u promjene u društvu, a pogotovo oni koji se pretvaraju da su danas pokušali zaštititi državne, a ne svoje interese.

- Jasno mi je da je građanima svega dosta. Jasno mi je da gubimo treću godinu zaredom i već nam prijete i trećim izborima. Jasno je i da to Hrvatskoj nikako ne treba jer ponovno gubimo vrijeme, kao i povjerenje ozbiljnih investitora. Ne bavimo se ozbiljnim poslom, već nadmudrivanjima i trgovinama. Zato i ovim putem pozivam sve građane da svakako izlaze na izbore i dobro razmisle kome daju svoje povjerenje i glas. Neizlazak na izbore dovodi nam stalno iste ljude i istu lošu politiku – zaključila je Puljak.