15. sjednica Županijske skupštine

18. rujna 2018.  održana je 15. sjednica Županijske skupštine Splitsko - dalmatinske županije. Između ostalog raspravljalo se o izvršenju proračuna SDŽ za prvu polovicu 2018. godine. 

Unatoč svim manjkavostima i velikom kašnjenju projekta Lećevica, prihvaćeno je Izvješće o poslovanju Regionalnog centra čistog okoliša za gospodarenje otpadom za 2017. godinu. Prihvaćeno je i Izvješće o radu Lučke uprave SDŽ za 2017.  te je donesena Strategija upravljanja i raspolaganja imovinom u vlasništvu Splitsko-dalmatinske županije za razdoblje od 2018. do 2022. godine.   

Skupština je donijela i Odluku o poništenju postupka davanja koncesije na pomorskom dobru na dijelu k.o. Duće, predio Glavica, Općina Dugi Rat, Zaključak o očitovanju na ponudu prava prvokupa kulturnog dobra u Splitu, Zagrebačka 9, Zaključak o davanju prethodne suglasnosti na Prijedlog Privremenog Statuta OŠ kralja Zvonimira Solin i Zaključak o davanju prethodne suglasnosti OŠ Zagvozd, za darovanje zemljišta DVD-u Zagvozd u svrhu izgradnje Vatrogasnog doma. 

Više na Dnevni red 15. sjednica Županijske skupštine